Technieken2017-10-16T18:59:52+00:00

Technieken

Laat ons het kapsel van uw dromen creëren!

De meeste mensen komen naar Scissorz haircare co. omdat hun haar te lang is. Het is echter ook mogelijk om met langer en/of meer haar de kapsalon te verlaten! Met extensions zijn de mogelijkheden legio: Behalve dat ze in alle kleuren verkrijgbaar zijn, kan er ook nog gekozen worden uit stijl haar of een lichte krul.

Extensions zijn 45 tot 60 cm lang maar kunnen natuurlijk op elke gewenste lengte worden geknipt. Informeer gerust naar de talloze mogelijkheden voor uw wensen. Bij Scissorz haircare co. kunt u een gratis intake aanvragen. De deskundige kan u van een passend advies dienen en bovendien de daarbij horende prijs vertellen. Het tarief is afhankelijk van de gekozen kwaliteit en de lengte. Scissorz haircare co. kiest in principe altijd voor extensions van echt haar. Deze zijn wel duurder, maar ook veel beter en mooier. Bovendien kunnen ze geverfd worden.

Extensions zijn niet schadelijk voor het haar, maar vragen wel licht onderhoud. In principe heb je er ongeveer 4 maanden plezier van. Daarna worden ze zichtbaar door de uitgroei en moeten ze verwijderd worden.

Tijdens het inzetten word je uitvoerig voorgelicht over het onderhoud.

Kleuren is een uitdaging die we graag aangaan met u. Onze permanente kleuring van Revlon Professional is van topkwaliteit en is te verkrijgen in alle uiteenlopende kleuren:

-Prachtig warm en helder blond.
-Goud , Mokka en Tabacco bruintinten.
-Van diep rood tot donker paars.

De semi-permanente kleuring bij Scissorz haircare co. is zonder ammoniak en waterstof en heet Young Colours (Revlon). De actieve kleur + activator van 1% bepalen de intentie van de kleur.
Natuurlijk zetten we ook alle soorten high-/lowlights en andere deelkleuringen. U bent van harte welkom voor vrijblijvend advies op maat.

Knippen en snijden doen we volgens de modernste technieken. Alle stylisten worden regelmatig geschoold om de laatste trends in de praktijk te brengen.
Hiervoor komen zelfs internationaal gerenommeerde stylisten workshops geven.

Scissorz haircare co. biedt verschillende mogelijkheden om het haar om te vormen (krullen).

Permanent
Definitieve krul d.m.v. alkalische of zure vloeistoffen. De grootte van de wikkel bepaalt de sterkte van krul.

Stylen
Door middel van de krultang of stijltang zijn er vele mogelijkheden om uw haar te stylen.

Föhnen
Door gebruik te maken van ronde borstels met verschillende diktes is het mogelijk om de juiste coupe te stylen.